Algemene Voorwaarden

Dutch Google Map – Algemene Voorwaarden.

Als u meer informatie nodig heeft of vragen heeft over onze Nederlandse Google Mpa-voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: Contact Us.

voorstellen

deze overeenkomsten beheren uw gebruik van deze site; door deze site te gebruiken, erkent u deze overeenkomsten volledig en zonder voorbehoud. In het geval dat u niet instemt met deze overeenkomsten of een deel van deze overeenkomsten, dient u deze site niet te gebruiken.

U moet niet minder dan 18 [achttien] jaar oud zijn om deze site te gebruiken. Door deze site te gebruiken en in te stemmen met deze overeenkomsten, garandeert en geeft u aan dat u ongeveer 18 jaar oud bent.

Geautoriseerde site
Behalve indien algemeen uitgedrukt, zijn www.gptts.com en zijn licentiegevers eigenaar van de beschermde innovatieprivileges die op deze site zijn geplaatst en de materialen die op www.gptts.com worden gebruikt. Al deze beschermde innovatieprivileges worden bewaard onder de onderstaande vergunning.

U kunt pagina’s, records of andere substanties van de site bekijken, downloaden om te reserveren en deze afdrukken voor eigen gebruik, afhankelijk van de beperkingen die zijn uiteengezet in de onderstaande overeenkomsten.

Je zou niet:

Herpubliceer materiaal van deze site in gedrukte structuur of in geavanceerde media of records (herinnerend aan herpublicatie voor een andere site);


materiaal van de site verkopen, leasen of in sublicentie geven;
materiaal tonen van een openbare site;
het materiaal op deze site recreëren, kopiëren, kopiëren of in ieder geval exploiteren voor zakelijke doeleinden;
materiaal op de site wijzigen of in ieder geval aanpassen;
Materiaal van deze site opnieuw toewijzen – behalve als expliciet en expliciet geaccommodeerde herschikking;
of aan de andere kant een deel van deze site opnieuw publiceren of imiteren door gebruik te maken van iframes of schermscrubbers.

Email
Skype
WhatsApp
Messenger
Messenger
WhatsApp
Email
Skype